Bereken het snel op Costify.nl!

Direct een gratis en vrijblijvende offerte

Betrouwbare partners

Snel en duurzaam herstel en/of onderhoud 

Storing service 24/7

Overzicht werkzaamheden.

# Product groep Soort klus Afwerking Prijs Verwijderen

verwijder alle werkzaamheden

mail offerte

Ontvang je offerte per e-mail.

Je aanvraag is geheel vrijblijvend en je gegevens worden zorgvuldig behandeld.

Mail offerte

Fijn dat we voor je aan de slag mogen!

We hebben nog enkele gegevens van je nodig. Na ontvangst daarvan nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Mail offerte

Bereken het snel op Costify.nl!

Onderhoud aan je woning en geen zin om lang te wachten op een aannemer? Of schade in huis, die je snel wilt laten verhelpen? Doe het in drie stappen met Costify! Eén: bereken snel vrijblijvend en eenvoudig de kosten voor onderhoud of schadeherstel in onze online calculator. Twee: vraag heel eenvoudig een offerte aan via onze website. En drie: wij zorgen er direct voor dat een door ons geselecteerd onderhouds- of schadeherstelbedrijf bij jou in de regio contact met je opneemt. Costify werkt met een landelijk netwerk van gecertificeerde onderhouds- en schadeherstelbedrijven. Dus niet alleen makkelijk en snel, maar ook betrouwbaar!

Hoe werkt het?

  • Bereken de kosten van onderhoud of schadeherstel in onze online calculator. Dat doe je anoniem en vrijblijvend; je zit nergens aan vast.
  • Wil je eerst een offerte ontvangen, omdat je bijvoorbeeld schade wilt claimen bij een verzekeringsmaatschappij? Dat kan eenvoudig en vrijblijvend met één druk op de knop.
  • Wil je de geselecteerde werkzaamheden laten uitvoeren, dan kun je dit ook direct digitaal aanvragen. Vervolgens zal het door ons geselecteerde onderhouds- of schadeherstelbedrijf contact met jou opnemen voor een afspraak. Bij de afspraak spreek je samen de werkzaamheden door. Als jouw opgave afwijkt van de werkelijke situatie, bepaalt de aannemer de aangepaste prijs aan de hand van de door ons afgesproken tarieven.

Betrouwbaar

Vakmanschap

Heldere prijzen

Kwaliteit en service

Ⓒ Copyright Costify 2022 | voorwaarden | privacy policy

Contact

info@costify.nl

Hovenlaan

Dordrecht

Voorwaarden

Certificering