Bereken het snel op Costify.nl!

Direct een gratis en vrijblijvende offerte

Betrouwbare partners

Snel en duurzaam herstel en/of onderhoud 

Storingservice 24/7

Diensten

De meest voorkomende werkzaamheden voor onderhoud of schadeherstel onder één dak.

Met Costify wordt onderhoudswerk in huis een stuk eenvoudiger. Bij ons hoef je niet onnodig lang te wachten, totdat een aannemer tijd heeft voor je offerte. Die in deze tijd negen van de tien keer veel te hoog is, omdat aannemers het druk hebben. En als je het eens bent over die marktconforme prijs, kan de door ons geselecteerde partner snel bij jou aan de slag.

Voor welke werkzaamheden schakel je Costify in?
Voor veel klussen in huis werken aannemers met prijzen per vierkante meter. Dat kun je ook zelf berekenen met de slimme online calculator op onze site. De calculator vraagt jou om een aantal extra gegevens in te vullen. Met die informatie kan Costify een prijs berekenen, die heel nauwkeurig is. Net zo nauwkeurig als een aannemer het zou doen, alleen veel sneller. We werken met een landelijk netwerk van onderhouds- en schadeherstelbedrijven, waarmee we vaste tarieven hebben afgesproken.

Prijs akkoord?
Ben je akkoord met de prijs, die uit de calculator rolt, dan kun je direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze offerte ontvang je vervolgens binnen een paar seconden in jouw mailbox. Als je het eens bent met de offerte, dan kun je deze met een druk op de knop bevestigen. Het juiste onderhouds- of schadeherstelbedrijf voor jouw klus neemt dan snel contact met jou op om de werkzaamheden bij jouw thuis door te nemen. Is er reden voor een prijsaanpassing, bijvoorbeeld omdat de aangeleverde informatie niet helemaal compleet was? Of is het juist minder werk dan je vooraf inschatte? Dan overlegt de aannemer ter plekke met jou wat de nieuwe prijs wordt. Daarna hoef je geen maanden te wachten tot de aannemer tijd heeft: hij kan in overleg met jou snel aan de slag!

Hieronder staan de meest voorkomende onderhouds- en schadeherstelwerkzaamheden vermeld, die je in de calculator van Costify kunt berekenen.

Stucwerk:
Het aanbrengen van verschillende soorten stucwerk op plafonds en wanden, zoals onder meer spachtelputz, schuurwerk en glad stucwerk.

Schilder- en sauswerk:
Het schilderen van onder meer binnendeuren en kozijnen en het sauswerk van plafonds en wanden.

Behangwerk:
Het leveren en aanbrengen van verschillende soorten behang, waaronder eventueel ook glasvlies/renovliesbehang, dat nadien eventueel nog voorzien moet worden van sauswerk.

Timmerwerk:
Het leveren en aanbrengen van rachelwerk inclusief gipsplaten voor wanden en plafonds

Tegelwerk:
Het leveren en aanbrengen van vloerenafwerkingen, zoals tapijt, laminaat, pvc en hout. Ook diverse werkzaamheden op het gebied van onderhoud of schadeherstel hieraan, zoals schuren en lakken van houten vloeren.

Vloeren:
Het leveren en aanbrengen van vloerenafwerkingen, zoals tapijt, laminaat, pvc en hout. Ook diverse werkzaamheden op het gebied van onderhoud of schadeherstel hieraan, zoals schuren en lakken van houten vloeren.

Lekdetectie:
Het opsporen van lekkages met behulp van professionele apparatuur, zoals thermografische camera’s, endoscoop en vochtmeters, zodat onnodig hak- en breekwerk voorkomen kan worden.

Spotrepair:
Het plaatselijk op specialistische wijze repareren van allerlei schade, zoals val-, stoot-, schroei en inbraakschades aan onder meer vloeren, wanden, deuren, kozijnen, gevels, meubels en keukens.
In de calculator zijn de meest voorkomende werkzaamheden opgenomen.

Storingservice 24/7:
De 24/7 dienstverlening betreft ‘pechhulp’ voor gebouwen en gebouwgebonden installaties. Het accorderen van de offerte ontvangt u direct een telefoonnummer van onze 24 uurs dienst. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen en zal er dezelfde dag nog een monteur langskomen. Na het telefonisch verstrekken van de opdracht zal het spoedtarief exclusief materiaal middels een electronische betaling worden voldaan alvorens er een monteur word ingeschakeld.

Heb je andere werkzaamheden?
Je snapt het natuurlijk al: alles wat er maar in huis kan worden gedaan in een calculator opnemen is niet mogelijk. Maar je kunt andere werkzaamheden nog steeds laten uitvoeren door één van onze geselecteerde onderhouds- of schadeherstelbedrijven. Bijvoorbeeld het maken van een aanbouw of een grotere verbouwing. Interesse in een vrijblijvende en scherpe offerte en een uitvoering door betrouwbare vakmensen?

Stuur dan een e-mail naar info@costify.nl. Geef een duidelijke omschrijving van wat je gedaan wilt hebben. Stuur eventueel foto’s mee om de situatie te verduidelijken. En vermeld uiteraard je naam en adres. Eén van onze partners neemt dan contact met je op voor een afspraak. Voor het opnemen van dit soort werkzaamheden op locatie en het uitbrengen van een offerte kunnen door onze partners kosten in rekening worden gebracht.

Geïnteresseerd? Bereken het snel!

Ⓒ Copyright Costify 2022 | voorwaarden | privacy policy

Contact

info@costify.nl

Hovenlaan

Dordrecht

Voorwaarden

Certificering